PEDAGOGIK OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA O‘QUV FAOLIYATIDA TAJRIBALAR NATIJALARI TAHLILI - Tuxtaxoʻjayev, X.B. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada pedagogik muassasalarda tatbiq etilayotgan eksperimental o‘qitish usullarining natijalari tahlil qilinadi. Tadqiqot an’anaviy usullar bilan solishtirganda innovatsion yondashuvlarning samaradorligini o’rganadi, ularda ko‘nikmalarni egallash, ishtirokchilarning faolligi va o‘quv faoliyatiga e’tibor qaratildi. Natijalar shuni ko’rsatadiki, eksperimental usullar ta’lim natijalarini sezilarli darajada yaxshilagan. Topilmalar dalillarga asoslangan o‘qitish innovatsiyalari orqali pedagogik amaliyotni takomillashtirishga yordam beradi.