НЕЙРОМОТОРНАЯ КОРРЕКЦИЯ В РАБОТЕ С ДЕТЬМИ С ОСОБЫМИ ОБРАЗОВАТЕЛЬНЫМИ ПОТРЕБНОСТЯМИ - Сапарбаева, М.А.; Бекманова, Ж.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада нейропсихологик коррекция жараёнида нейрокоррекцион машқлари қўллашнинг назарий ва амалий жиҳатлари таҳлил қилинган. Миянинг нейропластиклигини фаоллаштириш орқали олий психик функцияларни тиклаш ва ривожлантиришга қаратилган фанлараро ёндошув сифатида нейрокоррекциянинг моҳияти очиб берилган.