IXTISOSLAShTIRILGAN TA’LIM JARAYONIDA KOGNITIV YONDAShUVNING O‘QUVChILARDAGI IQTIDORNI RIVOJLANTIRISh XUSUSIYATLARI - Pazilov, M.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada ixtisoslashtirilgan ta’lim jarayonida kognitiv yondashuvning o‘quvchilardagi iqtidorni rivojlantirish xususiyatlari va ahamiyati haqida so‘z yuritiladi.