ИСПОЛЬЗОВАНИЕ НАЦИОНАЛЬНЫХ ЦЕННОСТЕЙ КАК СРЕДСТВА МОТИВАЦИИ УЧЕБНОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ СТУДЕНТОВ БАКАЛАВРИАТА - Кощанова, Г.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада миллий ва маданий қадриятларни таълим муҳитига сингдириш призмаси орқали бакалавриат талабалари учун мотивацияни шакллантириш хусусиятлари таҳлил қилинади.