ЎРТА МАКТАБ ЎҚУВЧИЛАРИДА МАДАНИЯТЛАРАРО МУЛОҚОТНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК ШАРТЛАРИ - Ембергенова, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мазкур мақолада инглиз тилини ўрганиш жараёнида ўрта мактаб ўқувчилари ўртасида маданиятлараро мулоқотни ривожлантиришга ёрдам берадиган педагогик шарт-шароитлар таҳлил қилинади. Мақолада маданиятлараро мулоқот тушунчаси, унинг педагогик аҳамияти ва ўқув жараёнида самарали ривожлантириш усуллари муҳокама қилинади.