KATTALAR TA’LIMI PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA - Davletova, A.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada katta yoshdagilarning yosh davrlari klassifikatsiyasi, olimlarning kattalik tushunchasi haqidagi fikrlari bayon etiladi. Shunday qilib, aksariyat olimlar asosiy e’tiborni katta yoshli odamning voyaga yetmaganlardan (bolalar va oʻsmirlar) farq qiluvchi ijtimoiy-psixologik xususiyatlariga qaratadilar.