OMON MATJON IJODI YOShLAR MA’NAVIY-AXLOQIY TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISh MANBAYI - Sabirova, Ch.A.; Allanazarova, Z.B. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada Omon Matjon ijodida yoshlar ma’naviy-axloqiy tafakkurini rivojlantirishga qaratilgan “Alla” afsonasi hamda Xorazm milliy marosimlarining mazmun mohiyati, yoshlar tarbiyasida ularning oʻrni va ahamiyati yoritib berilgan.