РОЛЬ МУЛЬТИМЕДИЙНЫХ СРЕДСТВ В ОБУЧЕНИИ АНГЛИЙСКОМУ ЯЗЫКУ СТУДЕНТОВ НЕЯЗЫКОВЫХ ФАКУЛЬТЕТОВ - Каипбергенова, Ф.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада нолингвистик факультет талабаларига инглиз тилини ўргатишда мультимедиа воситаларининг аҳамияти ва самарадорлиги ҳақида сўз юритилади. Бундан ташқари, тадқиқот ушбу воситаларни ўқув дастурига киритишнинг қийинчиликлари ва имкониятларини таъкидлаб, уларнинг турли даражадаги малакага эга бўлган талабалар учун иммерсив ва қизиқарли таълим тажрибасини ривожлантириш имкониятларини таъкидлайди.