НЕМЕЦ ТИЛИ САБАҒЫНДА БАСЛАЎЫШ КЛАСС ОҚЫЎШЫЛАРЫНА ГРАММАТИКАНЫ ҮЙРЕТИЎДЕ ОЙЫНЛАРДЫҢ ӘҲМИЙЕТИ - Есбергенова, Г.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мазкур мақолада бошланғич таълимда немис тилини ўқитиш жараёнида айрим методлардан фойдаланиш масалалари таҳлил қилинган. Зеро, ёш хусусиятини инобатга олган ҳолда, чет тилини ўргатишда, таълим жараёнининг турли босқичларида ўйин методларидан фойдаланиш мумкин. Бу мамлакатимизда чет тилини ўрганишга булган қизиқишни ривожлантиради ва таълим самарасини оширади.