ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ КАК СПОСОБ РАЗВИТИЯ ЛИЧНОСТИ В ОБРАЗОВАНИИ - Шукурова, М.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада ўқув жараёнида психологик фаровонликни шакллантириш ва шахсий потенциални очиб бериш масалаларига бағишланган.