ИСҲАҚХАН ИБРАТТЫҢ ИБРАТЛЫ ӨМИРИ ҲӘМ АҒАРТЫЎШЫЛЫҚ ХЫЗМЕТЛЕРИ - Сейтмуратов, Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада белгили маърифатпарвар ёзувчи Исҳақхон Ибратнинг жадидчилик-маърифий фаолияти ва таълим-тарбиявий қарашлари ҳақида сўз боради.