OʻQUVChILARNI EKOLOGIK TARGʻIBOTChILIK FAOLIYATIGA TAYYORLAShNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI VA OMILLARI - Xojanov, B.K. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Bu maqolada umumiy oʻrta ta’lim muassasalarida oʻquvchilarni ekologik targʻibotchilik faoliyatiga tayyorlashning pedagogik-psixologik xususiyatlari, omillari va maktab oʻquvchilarini tabiatni muhofaza qilish ishlariga jalb qilish ishlarini amalga oshirish haqida bayon qilinadi.