УМУМИНСОНИЙ ВА ДИНИЙ ҚАДРИЯТЛАР ДИАЛЕКТИКАСИ ЁШ АВЛОД ДУНЁҚАРАШИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ВА ЮКСАЛТИРИШДАГИ КОНЦЕПТУАЛ АҲАМИЯТИ - Эргашева, Г.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада умуминсоний ва диний қадриятлар диалектикаси ёш авлод дунёқарашини шакллантириш ва юксалтиришдаги концептуал аҳамияти ёритиб берилган. Халқимиз маънавий мероси ва муқаддас қадриятларининг катта қисмини исломий маънавият ва маърифат, унинг манбаларидан бўлмиш Қуръони карим, хадиси шарифлар, тафсирлар, шариат аҳкомлари ташкил қилади.