ОСНОВНЫЕ НАПРАВЛЕНИЯ И ПРИНЦИПЫ ФОРМИРОВАНИЯ ТОЛЕРАНТНОСТИ ДОШКОЛЬНИКОВ - Бекманова, Ж.А.; Калыбаева, А.Е. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Таълим тизимининг муҳим вазифаси – индивидуал бағрикенгликни шакллантириш – мактабгача ёшдан бошлаб ушбу сифатни ривожлантиришга самарали таъсир кўрсатадиган самарали педагогик тизимни яратишни талаб қилади. Ушбу муаммони ҳал қилишнинг истиқболли усули – бу маданиятлар мулоқоти назарияси ва уни мактабгача ёшдаги болаларни тарбиялаш жараёнига малакали киритиш.