BOLALAR ADABIYOTIDA ESTETIK TAFAKKUR VA BADIIY IFODA - Raximbayeva, Y.Sh. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada o‘zbek bolalar adabiyoti vakili Abdurahmon Akbar ijodida estetik tafakkur va uning ijtimoiy-psixologik asoslari hamda badiiy ifodasi masalasi tadqiq qilinadi. Shuningdek, shoir she’riyatida bolalarga xos tafakkur va tuyg‘ularning badiiy talqin qilinishi aniq misollar asosida ilmiy-nazariy tahlil qilinadi.