И.ЮСУПОВ ЛИРИКАСЫНДА ЖЕКЕ АВТОРЛЫҚ ЭПИТЕТЛЕРДИҢ ҚОЛЛАНЫЛЫЎЫ - Өтепбергенова, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада эпитет тасвирий воситаси ҳақида маълумот берилган. Қолаверса, эпитет турлари, И.Юсупов ижодида тутган ўрни, бадиий матнда фаоллашув мезонлари ҳақида фикр юритилган. Эпитет ёрдамида ўзига хос нозиклик, ифодалилик ва чуқурликка эришилади.