ЗНАЧЕНИЕ ЛИТЕРАТУРЫ ДЛЯ ОБЩЕСТВА. ПРОБЛЕМЫ СОВРЕМЕННОЙ ЛИТЕРАТУРЫ - Мубараков, М.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада рус адабиётининг замонавий муаммоларини кўриб чиқади. Шунингдек, тақдим этилган материалнинг батафсил изоҳи билан асосий мисоллар келтирилган. Ушбу илмий ишда замонавий рус адабиётини қайта тиклаш вариантлари ҳам кўриб чиқилади.