ОСОБЕННОСТИ ТВОРЧЕСТВА А.ФАЙНБЕРГА - Ешниязова, Э.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мазкур маколада рус тилида ижод этадиган Ўзбекистон шоири А.Файнбергнинг 85 йиллик юбилейига багишланиб «Слово» альмаханинг 2024 йил 13 сонида чоп этилган шеърлар туркими тахлил этилган. Мазкур туркум мисолида А.Файнберг поэзиясининг гоявий-тематик хусусиятлари очиб берилган, ва мавзу буйича хулосалар берилган.