ЎАҚЫТЛЫ БАСПАСӨЗДЕ ҚАРАҚАЛПАҚ ПОЭЗИЯСЫ МӘСЕЛЕЛЕРИ(1990-2000 жж) - Алланазарова, З. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Қарақалпоқ адабий танқидида рецензия жанрида асосан, поэзия масалалари батафсил ўрганилган, мақолада 1990-2000-йилларда чоп қилинган «Әмиўдәрья» журнали ҳәм «Еркин Қарақалпақстан», «Қарақалпақстан жаслары», «Устаз» («Устаз жолы») газеталаридаги адабий танқидий материаллар таҳлил қилинади.