MATEMATIK ANALIZNING BA’ZI MASALALARINI YEChIShDA MAPLE DASTURIDAN FOYDALANISh USULLARI - Boboyarova, N.A.; Sobirov, U.M.; O‘rinboyeva, Z.O.; Abdullayev, J.Sh. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida matematika yo‘nalishlariga o‘tiladigan “Matematik analiz” fanidan ba’zi masalalarini Maple amaliy dasturlar paketida yechish o‘rganilgan.