MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA “MEN” OBRAZINING RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Yuldasheva, G.S.; Quchqorova, N.M. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada o‘z-o‘zini anglashni jismoniy, ijtimoiy, aqliy, emotsional ko‘rinishlarida namoyon bo‘lishi shuningdek, tarbiyalanuvchilarda “Men”obrazini shakllantirish ahamiyati haqida so‘z boradi.