AUTIZM SPEKTRIDA BUZILISHI BOʻLGAN BOLALARNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Vapoyeva, R.R. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada autizm spektrida buzilishi boʻlgan bolalarning psixologik xususiyatlari, ularni chet el va Oʻzbekiston psixologlari tomonidan oʻrganilganligi, klinik belgilari va ijtimoiy-psixologik xususiyatlari hamda intellekt darajasini aniqlovchi metodika tahlili sxema va jadvallar asosida keltirilgan.