OLIY TA’LIM MUASSASASIDA MUMTOZ RAQS HARAKATLARI ORQALI TALABALARNI KOORDINATSION QOBILYATINI RIVOJLANTIRISH - Xaytmetov, I.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ishda koordinatsiya qobilyatini rivojlantirish jarayonida xoreografik mumtoz raqs mashqning yagona shaklini o‘z vaqtida o‘zlashtirib olish uchun mumtoz raqs maktabining maxsus harakatlaridan majmualarini tuzish muhimdir shu sababli, Oliy ta’lim muassasasi talabalarni jismoniy tarbiya dars jarayonida xoreografiya vositalari orqali mumtoz raqs harakatlari yordamida koordinatsion qobiliatini rivojlantirish masalalari ko‘rilgan.