TARMOQ TEXNOLOGIYALARINI O‘QITISHDAGI ASOSIY MUAMMOLAR HAQIDA - Alaminov, M.X. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada zamonaviy ta’lim tizimida informatika o‘quv dasturlari kontekstida tarmoq texnologiyalarini o‘qitish masalasi ko‘rib chiqilgan. Informatika fani o‘qituvchilarining tarmoq texnologiyalari bo‘yicha Tarmoq texnologiyalarini o‘qitishning turli yondashuvlari xorijlik va mamlakatimiz olimlarning ishlari misolida muhokama qilinadi. Zamonaviy texnologiyalarni tarmoq texnologiyalari bo‘yicha o‘quv jarayoniga joriy etish muhimligi ta’kidlanadi.