DUAL TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDA AXBOROT-TA’LIM MUHITINI SHAKLLANTIRISH - Siddiqova, S.G‘. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada axborot-ta’lim muhitini shakllantirish va axborot ta’lim resurslaridan foydalanish orqali dual ta’lim tizimining sifatini oshirish masalasi ko’rib chiqilgan. Axborot ta’lim resurslaridan samarali foydalanish ta’lim sifatini oshirishda katta ahamiyatga ega ekanligi ko’rsatilgan. Maqola o’qituvchilar va ta’lim muassasalariga axborot texnologiyalarini ta’lim jarayoniga integratsiya qilish bo’yicha tavsiyalar beradi.