TALABALARDA PEDAGOGIK KASBIY IDENTLIKNI SHAKLLANISH BOSQICHLARI - Qurbonova, F.M. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida talabalarni kasbiy identligini rivojlanish uchun ta’lim sohasidagi munosabatlar va ishtirokchilar o‘rtasidagi ilmiy va amaliy tadqiqotlariga bag‘ishlangan. Talabalarda kasbiy rivojlanishda ijtimoiy muhitni o‘rni hamda pedagogik-psixologik xususiyatlar haqida so‘z yuritiladi. Talabalarida pedagogik kasbiy identlikni rivojlantirish usullari haqida ma’lumotlar berilgan.