SPORT VA ATROF-MUHITNING OʻZ ARO TA’SIRI: TALABALAR FIKRI - Qaljanov, P.; Qaljanov, R. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada atrof-muhit muammolari va uning ma’lum darajada inson hayotining barcha jabhalariga shu jumladan iqtisodiyot, siyosat, jamiyatning ma’naviy hayoti, sport va boshqalarga ta’sir qiluvchi ekologik muammolarning mohiyati keng talqin qilingan.