BILIMLAR JAMIYATI: FALSAFIY YONDASHUVLAR, IJTIMOIY TA’SIRI VA ZARURATI - Kamolova, K.G‘. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada «bilimlar jamiyati» – jamiyat taraqqiyotining asosi ekanligi, insonlar tomonidan ularni o‘zlashtirish va rivojlantirish zaruriyati, bu borada innovatsiyalarning roli haqida fikr yuritilgan. Bundan tashqari “Bilimlar jamiyati” tushunchasining falsafiy va nazariy asoslari, uning imkoniyatlari va zarurati tahlil qilinadi.