MAKTAB DIREKTORLARINING TAYM-MENEJMENT DIAGNOSTIKASI: HOZIRGI HOLATNI TAHLIL QILISH VA TAKOMILLASHTIRISH YOʻLLARI - Bekniyazov, B.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Mazkur maqolada umumiy oʻrta ta’lim maktab direktorlarining ish va shaxsiy vaqtdan samarali foydalanish boʻyicha diagnostika natijalari tahlil qilinadi. Taym-menejment diagnostikasi vazifalari, metodlari, maqsadlari, direktorning ish vaqti va undan samarali foydalanish masalalari yoritilgan.