DASTURLASH TILLARI RESURSLARIDAN FOYDALANIB TALABALARNING MALAKA AMALIYOTI JARAYONLARINI PEDAGOGIK LOYIHALASHTIRISH - Avezov, M.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada dasturlash tillari va axborot-kommunikatsiya texnologiyalari yordamida talabalarning malaka amaliyot jarayonlarini pedagogik loyihalash masalalari yoritilgan.