ҚАРАҚАЛПАҚ ХАЛЫҚ НАҚЫЛ-МАҚАЛЛАРЫНЫҢ ЖАНРЛЫҚ ӨЗГЕШЕЛИКЛЕРИ - Жиемуратова, Ф.Е. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада Қорақалпоқ халқ мақолларининг жанрий хусусиятлари барча жиҳатдан ўрганилган ва таҳлил етилган. Мақолларнинг маданий, миллий ва умумхалқ моҳиятига алоҳида тўхталган. Барча фикрлар мисоллар билан тўлиқтирилган.