ЯНГИБАЙ ДОСУМОВТЫҢ ИЛИМИЙ МИЙРАСЫ - Кощанов, Б.А.; Абдуллаева, З.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ушбу мақолада Я.Досумовнинг хаёти ва шунингдек, Қорақалпоғистонда илм-фаннинг ривожланишиги қўшган хиссаси ҳақида сўз боради.