РЕЗУЛЬТАТЫ ИССЛЕДОВАНИЯ ПО МЕТОДУ СОЦИОМЕТРИИ И РИСУНОЧНЫМ ТЕСТАМ - Клычева, З.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ушбу мақолада шахслараро муносабатларни ўрганиш учун социометрик усуллар ва чизма текстлари келтирилган. Усуллар ўқитувчига синфдаги жуда мурраккаб муносабатларни ўрганиш, ҳар бир ўқувчининг шахслараро муносабатлар тизимидаги ўрнини аниқлаш ва аниқлаш имконини беради.