OʻSMIR YOSHDAGI OʻQUVCHILARDA KREATIV FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISH PSIXODIAGNOSTIKASI - Djolımbetova, M.M.; Aytmuratova, E.Y. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Bu maqolada oʻsmirlik davrining psixologik xarakteristikasi, aqliy rivojlanish va mustaqil fikrlash, kreativ tafakkur, intelekt haqida ma’lumotlar keltirilgan boʻlib, asosan kretivlik ma’nosining turli adabiyotlarda oʻrganilishi ularni taxlil qilinganligi keltirilgan.