СРАВНИТЕЛЬНЫЙ АНАЛИЗ ТРАДИЦИОННОГО ОБУЧЕНИЯ ПИСЬМУ И ОБУЧЕНИЯ ПИСЬМУ НА ОСНОВЕ АУТЕНТИЧНЫХ МАТЕРИАЛОВ - Уразымбетова, З. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ушбу мақолада икки ёндашувнинг қиёсий афзалликлари, муаммолари ва оқибатлари кўриб чиқилди, бу эса ўз педагогик амалиётини яхшилашга интилаётган ўқитувчиларга улар ҳақида тасаввурга эга бўлиш имконини беради.