МЕТОДЫ ОПТИМИЗАЦИИ И ИНТЕНСИФИКАЦИИ ОБУЧЕНИЯ РУССКОМУ ЯЗЫКУ КАК ИНОСТРАННОМУ - Абдуллаева, Р.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ушбу мақолада рус тилини нолингвистик муҳитда ўқитишнинг учта асосий муаммоси кўриб чиқилди: ўқув дастурлари ва дарсликлар, рус тили ўқитувчиларини тайёрлаш ва ўқитиш усуллари. Рус тилини чет тили сифатида индивидуал йўналтирилган ўқитишни амалга ошириш керак бўлган янги дарсликларни ишлаб чиқиш зарурлиги тўғрисида хулоса чиқарилди.