“REFLEKSIV YONDASHUV”, “AXBOROT” VA “AXBOROT BILAN ISHLASH MALAKASI” TUSHUNCHALARINING ILMIY PEDAGOGIK TAHLILI - Temirov, O.M. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Mazkur maqolada tadqiqot ishimizning asosini tashkil etuvchi “refleksiv yondashuv”, “axborot”, “axborot bilan ishlash malakasi” tushunchalarining ilmiy adabiyotlarda yoritilishi ilmiy-pedagogik jihatdan tahlil etilgan. Ushbu tahlillar natijasida mualliflik tariflari ilgari surilib, ilmiy asoslangan. Shuningdek maqolada, refleksiv yondashuv asosida bo‘lajak o‘qituvchilarning axborot bilan ishlash malakalarini shakllantirishning bugungi pedagogik ta’limdagi zarurati xususida ham ayrim fikr-mulohazalar bayon etilgan.