JISMONIY SIFATLARNI TARBIYALASHDA HARAKATLI O‘YINLARDAN FOYDALANISH XUSUSIYATLARI - Saparbaev, E. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada harakatli o‘yinlarni tashkil etish shakllari, jismoniy tarbiya darslarida harakatli o‘yinlarni o‘tkazish usullari misollar bilan keltirilgan. O‘quvchilar o‘yin mazmunini yaxshiroq o‘zlashtirishi uchun etakchi mutaxassisning og‘zaki tushuntirishi bilan birga uning ayrim harakatlarini bajarib ko‘rsatish zarur ekanligi ta’kidlangan.