ИННОВАЦИОННЫЕ МЕТОДЫ КОРРЕКЦИИ СЛУХОВЫХ ПРОСТРАНСТВ - Саламова, Ф.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мактабгача таълим муассасаси-бу кенг қамровли ёндашувни талаб қиладиган кўп қиррали ва фанлараро соҳадир. Тиббиёт, психология, тилшунослик ва педагогика билан боғлиқлик эшитиш қобилияти чекланган болалар учун самарали таълим муҳитини яратишга имкон беради.