BO‘LAJAK JISMONIY TARBIYA O‘QITUVCHILARIDA KASBIY TAFAKKURNI SHAKLLANTIRISH UCHUN PEDAGOGIK KOMPONENTLAR - Erkaboyev, O.M. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Mazkur maqolada bo‘lajak jismoniy tarbiya o‘qituvchilarining kasbiy tafakkurini shakllantirish jarayonida o‘qitishning pedagogik komponentlaridan foydalanish masalasi tahlil qilingan. Tadqiqot davomida ushbu ixtisoslikning o‘ziga xos jihatlari va professional yo‘nalishiga alohida e’tibor qaratilgan. Kelajakdagi kasbiy faoliyatni muvaffaqiyatli amalga oshirish uchun zarur bo‘lgan fikrlash qobiliyatini shakllantirish maqsadida ta’lim sohasi mutaxassislarini tayyorlashning samarali yo‘llari taklif etilgan.