BIR JINSLI BOʻLMAGAN MURAKKAB OSESIMMETRIK JISMDA NOSTATSIONAR ISSIQLIK TARQALISH MASALASINI CHEKLI ELEMENTLAR USULIDA SONLI MODELLASHTIRISH - Sapayev, Sh.O. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada chekli elementlar usuliga asoslanib, bir jinsli va bir jinsli boʻlmagan osesimmetrik jismlarda issiqlik tarqalishining nostatsionar masalalarini yechishning sonli modeli ishlab chiqilgan, masalani yechish algoritmi va dasturiy ta’minoti yaratilgan.