QAZIB OLINGAN BO‘SHLIQNI TO‘LDIRISHDA BOYITISH FABRIKALARI CHIQINDILARIDAN FOYDALANIB RUDA SIFATSIZLANISH KOʻRSATKICHINI KAMAYTIRISHGA ERISHISH - Xasanov, O.A.; Berdiyeva, D.X. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada ―Olmaliq kon-metallurgiya kombinati aksiyadorlik jamiyatiga qarashli Kovuldi oltin konida qollanilayotgan qazib olish tizimi ya’ni qazib olingan boʻshliqni toʻldirib qazib olishda toʻlgʻazma materiallarining tarkibini tanlash metodologiyasi yordamida qazib olingan boʻshliqni toʻldirish ishlari hamda texnik jihatdan tatbiq qilish imkoniyatlari koʻrib chiqilgan.