MUHANDISLIK TA’LIMIDA INNOVATSIYALARNI QO‘LLASH AHAMIYATI - Ruziyev, I.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada pedagogik olimlarning pedagogik innovatsiyalar tushunchalari, o‘quv tarbiyaviy jarayonidagi qo‘llanilishi va uning sifatiga ta’siri, mezonlari haqidagi fikr-mulohazalari yoritilgan. Shuningdek, ta’limda ulardan samarali qoʻllash ahamiyati tahlil qilingan.