TALABALARNING INNOVATSION FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISHDA MUZEY MANBALARINING AHAMIYATI - Xalmuratov, I.T. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Mazkur maqolada dars va darsdan tashqari mashg’ulotlar jarayonida muzey kolleksiyasidagi taniqli asarlarning reproduktsiyalaridan, slayd va fotosuratldaridan foydalanish juda yaxshi natijalar berishi, ko‘rgazma zallarini, muzey ekspozitsiya zallarini tomosha qilish bo‘lajak arxitektorlarning innovatsion faoliyatini rivojlantirishdagi ahamiyati va rivojlantirish bosqichlari yoritib beriladi.