BOSHLANG‘ICH SINFDA O‘QISH SAVODXONLIGINI O‘RGATISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Boltayeva, H. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada o‘qish savodxonligi – bu o‘quvchilarning nafaqat matn bilan ishlash ko‘nikmasi, balki ularning umumiy ta’limiy, shaxsiy va ijtimoiy rivojlanishlarining asosi hisoblanishi ko‘rsatilgan. Oʻqish savodxonligiga erishishning zamonaviy usullari koʻrsatib berilgan.