OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA ALGORITMIK TILLARNI O‘QITISH SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA INNOVATSION YONDASHUVLAR VA AMALIY TAVSIYALAR - Ahtamqulov, M.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada biz innovatsion vositalar va amaliy tavsiyalar orqali o‘qituvchilar va talabalarga algoritmik fikrlashni rivojlantirishga yordam beradigan interaktiv usullar, zamonaviy texnologiya va tajribalar haqida gaplashamiz. O‘qitish jarayonida o‘quv jarayonini yaxshilashni o‘rganamiz. Ta’lim tizimida yangi g‘oyalar va yangiliklar, talabalarning algoritmik ta’lim olish jarayonini qanday qilib yanada qiziqarli va samarali qilishimiz natijasida ko‘rsatamiz.