КЕҢЕСБАЙ РАХМАНОВ ПОЭЗИЯСЫНДА ЭПИФОРАЛАРДЫҢ ҚОЛЛАНЫЛЫЎ ӨЗГЕШЕЛИКЛЕРИ - Кудайбергенова, Г.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ушбу мақолада такрорнинг бир тури – эпифоранинг тилшунослик ва бадиий адабиётда қўлланилиши хусусиятлари ёритилади. Хусусан, шоир К.Раҳмонов асарларида эпифораларнинг турли қўлланилишларига оид мисоллар билан таҳлил қилинган.