OSESIMMETRIK JISMLARDA NOSTATSIONAR ISSIQLIK TARQALISH MASALASINI CHEKLI ELEMENTLAR USULIDA SONLI MODELLASHTIRISH - Sapayev, Sh.O. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada ChEU ga asoslanib, osesimmetrik jismlarda issiqlik tarqalishining nostatsionar masalalarini yechishning sonli modeli ishlab chiqilgan, masalani yechish algoritmi va dasturiy ta’minoti yaratilgan.