MATEMATIKA FANIDA RAQAMLI DIDAKTIK MATERIALLARNI YARATISH VA TATBIQ ETISHDAGI MUAMMOLAR - Prenov, B.B.; Nurmaxanov, K.E.; Erejepova, G.B. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada matematika fanida raqamli didaktik materiallar yaratish va tatbiq etish jarayonida yuzaga keladigan metodik, texnologik, moliyaviy va pedagogik muammolar ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, mavjud muammolarni hal etish bo‘yicha tavsiyalar taqdim etilgan. Muallif raqamli vositalarning ta’lim jarayonidagi ahamiyatini ta’kidlab, ularning samaradorligini oshirish yo‘llarini tahlil qiladi.