КАРБИДКРЕМНИЕВЫЙ ДЕТЕКТОРНЫЙ ДИОД Au-TiBx(ZrBx)-n-SiC 6H - Абдижалиев, С.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ушбу ишда Au-TiBx(ZrBx)-n-SiC 6H юқори частотали детектор диодларининг электр параметрлари ва хусусиятлари кўрсатилган. Ушбу диодлардан кенг қувват диапазонида (шу жумладан 1 ваттгача қувват) фойдаланиш учун қувват сенсори сифатида фойдаланиш имконияти ўрганилди.